Al op jonge leeftijd maakte ik kennis met de allesomvattende werking van de klassieke homeopathie. Na twee moeizame bevallingen waarin ik op een geweldige manier homeopathisch ben ondersteund wist ik dat dit het vak was waarin ik me wilde bekwamen. In 2013 begon ik met de opleiding tot klassiek homeopaat onder leiding van Dick Gerbrands; een opleiding waarin de mens in al zijn facetten en diversiteit centraal staat. Eind 2017 studeerde ik af en begon ik met het zelfstandig behandelen van patiënten in mijn praktijk. Naast mijn praktijk ben ik werkzaam als drogist en orthomoleculair adviseur bij Drogisterij Homeopathie Benoordenhout. Naast deze diploma’s behaalde ik in 2017 mijn diploma als gezondheidscoach. Ik kan dus met recht zeggen dat de fysieke, emotionele en mentale gezondheid van de mens in mijn praktijk centraal staat.

De basis van de homeopathie ligt in het feit dat de mens het vermogen heeft zichzelf te genezen. Het hoogste ideaal van de genezing is een snel, mild en duurzaam herstel van de gezondheid, ofwel de opheffing van de vernietiging van de ziekte in haar gehele omvang op de kortste, betrouwbaarste en meest onschadelijke wijze. Dit natuurlijk op basis van duidelijke grondslagen. 

De homeopathie kan ontzettend veel bijdragen aan de totale genezing van de zieke mens (de mens uit balans). Zij is bewezen betrouwbaar en onschadelijk en dat is waar het voor mij op aan komt. Zij behandelt de zieke mens in zijn lichamelijk-psychische totaliteit en ziet hem als een handelend persoon met een eigen aanleg, meebewegend in zijn omgeving, tijd en biografie. Iedereen op zijn eigen wijze. De zieke mens als individu en ondeelbare eenheid van lichaam, ziel en geest is de maatstaf voor de bepaling van het homeopathische geneesmiddel. In deze drukke tijd vol verplichtingen, stressfactoren en prikkels is het voor veel mensen een weldaad om op deze manier gezien te worden; niet opgedeeld in lichaamsdelen, maar als een zich ontwikkelend mens in zijn geheel. 

Mijn praktijken bevinden zich in Den Haag en in Zoetermeer. Ook ben ik beschikbaar voor thuisconsulten wanneer iemand slecht ter been is of anderszins niet in staat is om op consult te komen.